Sénsor gelombang

  • Sensor Gelombang 2.0 / Arah Gelombang / Periode Gelombang / Jangkungna Gelombang

    Sensor Gelombang 2.0 / Arah Gelombang / Periode Gelombang / Jangkungna Gelombang

    Bubuka

    Sensor gelombang mangrupakeun versi ditingkatkeun lengkep anyar tina generasi kadua, dumasar kana prinsip akselerasi salapan sumbu, ngaliwatan itungan algoritma patén panalungtikan laut lengkep anyar dioptimalkeun, nu éféktif bisa ménta jangkungna gelombang sagara, periode gelombang, arah gelombang sareng inpo nu sejenna. .Parabot ngadopsi bahan tahan panas lengkep anyar, ningkatkeun adaptasi lingkungan produk sareng ngirangan beurat produk dina waktos anu sami.Mibanda diwangun-di kakuatan ultra-low study modul processing data gelombang, nawarkeun RS232 panganteur pangiriman data, nu bisa kalayan gampang terpadu di buoys laut aya, drifting pelampung atawa platform kapal unmanned jeung saterusna.Sarta eta bisa ngumpulkeun sarta ngirimkeun data gelombang sacara real waktu nyadiakeun data dipercaya pikeun observasi gelombang sagara jeung research.There aya tilu versi sadia pikeun minuhan kabutuhan pamaké béda: versi dasar, versi baku, sarta versi profésional.